Pawgarden Pawgarden
Geen producten in de winkelwagen.

Over Ons

Een speciale aanpak

Pawgarden is dé dierenspeciaalzaak voor ieder baasje dat zijn relatie met zijn huisdier wilt versterken. Wij doen dit door een groot assortiment aan producten aan te bieden, gaande van voedingswaren tot allerlei accessoires voor je trouwe vriendjes.

Als dierenliefhebbers weten wij maar al te goed wat je huisdieren wensen en die wensen brengen we graag in vervulling. Daarom worden al onze producten door onszelf uitgekozen, zo kan jouw huisdier altijd genieten van het beste wat de markt te bieden heeft.

Pawgarden focust zich op de twee grootste huisdiergroepen: je woof en je meow. Wij willen ervoor zorgen dat je je snel en betaalbaar inkopen kan doen om je huisdier te verzorgen en te verwennen.

Pawgarden’s merk

Pawgarden biedt naast de gebruikelijke topmerken ook zijn eigen huismerk aan. Hiermee breiden we ons aanbod nog wat verder uit. We kijken er persoonlijk op toe dat elk product van Pawgarden’s merk aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet, dat is onze belofte aan jou en je lievelingetjes.

We hebben verschillende types dierenvoeding voor je hond en kat. Gevogelte, wild, rund en nog veel meer. Dat allemaal tegen een voordeliger tarief want bij ons koop je het rechtstreeks van de leverancier, zo vermijd je onnodige bijkomende kosten.

Gun je huisdier het genot en ze zullen je vertellen dat Pawgarden zeker naar meer smaakt!

De waardering van www.pawgarden.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 274 reviews.